top of page

IT-Utstyr finnes i 1000-vis forskjellige varianter. Vi finner det som er riktig for Din bedrift og Ditt behov.

En liten Lenovo stasjonær PC og en blyant

Liten og stille kan fort være det beste..

Forskjellige bedrifter har forskjellige behov. En tannlege som trenger små usynlige stasjonære PCer har et helt annet behov enn en salgsorganisasjon som til stadig er på reis og trenger raske, lette og dynamiske maskiner. 

En annen bedrift, dak-designeren eller geologen, har store mengder data og trenger kraftige arbeidsstasjoner og dedikerte skjermkort.

Vi har distributør-avtaler med så å si alle de store produsentene og leverer både deler og tjenester i tillegg.

- Det har vært en absolutt glede å samarbeide med IT Relasjon. Deres imponerende evne til å forstå våre behov har gjort dem til en uvurderlig partner for vår virksomhet. De er proaktive, tilgjengelige og har rask responstid.

- Vi har vært spesielt imponert over deres proaktive tilnærming til IT-drift, og deres evne til å identifisere potensielle problemer før de oppstår.

Deres ekspertise og proaktive tilnærming har gjort dem til en uvurderlig ressurs for vår virksomhet, og vi ser frem til å fortsette vårt suksessrike samarbeid med dem i årene som kommer.


- Roar Voll, Forretningsutvikler/Investor AIDER

RoarVoll.jpg

- Roar Voll, Forretningsutvikler/Investor AIDER
www.aider.no

Det handler først og fremst om forretningforståelse


Å få på plass det utstyret som bedriften trenger handler først og fremst om forretnings-forståelse. Det å forstå hvordan bedriften skal fungere og hvilke behov den og dets ansatte har. Deretter så foreslår vi det riktige utstyret, tilpasset behov for ytelse, stillhet, kapasitet og tilgjengelighet.

Det kan være seg IT-utstyr, eller konferanseløsninger, prosjektorer eller annet.

Vi leverer alt som bedriften trenger.

Vi tar hånd om nettverksinfrastruktur

Selv om stadig flere kunder går over til sky-løsninger, så har alle bedrifter fortsatt behov for en nettverksinfrastruktur som holder bedriften beskyttet fra eksterne trusler og som sørger for at bedriftens internett-linje leverer til det fulle.

I tillegg til å levere brannmurer og switcher, leverer vi også Wifi-løsninger og autentiserings-løsninger. Gjerne i sammenheng med lokale løsninger, Microsoft Azure eller Office365.

En switch med kabler som går inn
Dell-maskiner og Dell-servere

Servere og lagringsløsninger
 

Forskjellige bedrifter har forskjellige behov. For noen er en skyløsning absolutt perfekt, men for andre - absolutt ikke.

 

Geologer, fotografer og arkitekter er alle eksempler på firmaer som gjerne trenger store datalagringsløsninger og som trenger å ha hastighet på dataløsningen, der vi snakker om gigabits per sekund. Vi leverer alt fra NAS til SAN til Pci-Express-baserte NVRAM-systemer.

 

Vanlige spørsmål om IT-utstyr

 


Hvordan kan vi være sikre på at vi får det riktige utstyret? 
Vi har ingenting igjen på å selge inn utstyr som du og din bedrift ikke trenger, eller selge over-dimensjonerte løsninger. Tvert imot, så er det heller slik at vi tjener på å har fornøyd kunder hvor det er et vinn-vinn forhold. Vi finner nøyaktig det som trengs og får dertil en mer fornøyd kunde.

Hvordan gjør vi med garanti og slikt om det skulle være problemer med en klient-PC?

Ved problemer så håndterer vi det hele - fra innlevering av maskin til å sette opp en lånemaskin.
Dette er dekket av den IT-avtalen vi utarbeider, hvor dette er inkludert. Ved utløp av garanti på utstyr, så tilbyr vi enten utvidet garanti, eller så blir det en kost/nytte-vurdering om man skal oppgradere.

Hvordan finner vi riktig nettverksutstyr og riktig serverutstyr?
Ved å kjenne din bedrift godt og basere det i en original analyse så vet vi hva slags utstyr som er optimalt for din bedrift, og vi grunngir det når vi foreslår nytt utstyr. Vi erstatter ikke utstyr før det er nødvendig, men sørger for at vår tjeneste og produkt er optimalt til enhver tid. Vinner vi, så vinner du.

6 viktige vurderinger for deg og din virksomhet

Verktøy Ikon Hvit
Verktøy Ikon Hvit
Verktøy Ikon Hvit

Datalagringskapasitet


Skal du lagre mye data eller lite? Er du en arkitekt eller et gartneri? Alt etter hvor mye data som behøvs, så dimensjonerer vi utstyret deretter.

Prosesseringskraft


En arkitekt eller ingeniør som skal jobbe med 3d-rendering trener mer prosesseringskraft enn regnskapsførere. Vi tilpasser utstyret med dedikerte skjermkort, i skyen viss nødvendig.

Støy


Skal det være stille, eller betyr det lite? I fabrikklokaler bryr man seg mer om robusthet enn støy, mens man i kontorlokaler gjerne vil ha stillegående utstyr.

Verktøy Ikon Hvit

Robusthet og støv


Noen miljøer krever mer robust utstyr enn andre. Eksempelvis sandtak, betongindustri, pukkverk fiskeoppdrett og butikker. Da trengs det utstyr som ikke har mekaniske deler og som gjerne er isolert.

Verktøy Ikon Hvit

Portabilitet og vekt


Skal utstyret stadig være med på reis så må man tenke på vekt, men også tilkoblingsmuligheter. Vi sørger for at du ikke blir sliten i armen, men også at du får jobbet de timene du er på farten.

Verktøy Ikon Hvit

Sikkerhet og strøm


Skal utstyret tåle en tordenstorm med lynnedslag, så bør det gjerne monteres på en UPS eller batteri-backup, eventuelt ha dobbel powersupply. 

Les mer om

IT-outsourcing

Les mer om

IT-sikkerhet

Les mer om

Skyløsninger

bottom of page