top of page

Hos oss kan du få IT Support som
fastpris-avtale, uten overraskelser,
og med 10 sekunders svargaranti.

IMG_5543-Enhanced-NR.jpg

IT-Support med et smil innen 10 sekunder


Ingen ventetid. Ingen kø, eller tast 1-2-3 for sånn eller sånn. 

Hos oss får du hjelp raskt, uten at det er noen kø. Slik er det jo også med IT-problemer, at når noe virkelig brenner, så kan det ikke vente. Derfor er vi raske når det gjelder.

Vi forsøker også i så stor grad som mulig å route telefoner til din kontaktperson. På den måten får vi de samme personene som kjenner til din bedrift, dine ansatte og ditt miljø,.

- Det har vært en absolutt glede å samarbeide med IT Relasjon. Deres imponerende evne til å forstå våre behov har gjort dem til en uvurderlig partner for vår virksomhet. De er proaktive, tilgjengelige og har rask responstid.

- Vi har vært spesielt imponert over deres proaktive tilnærming til IT-drift, og deres evne til å identifisere potensielle problemer før de oppstår.

Deres ekspertise og proaktive tilnærming har gjort dem til en uvurderlig ressurs for vår virksomhet, og vi ser frem til å fortsette vårt suksessrike samarbeid med dem i årene som kommer.- Roar Voll, Forretningsutvikler/Investor AIDER

- Roar Voll, Forretningsutvikler/Investor AIDER
www.aider.no

 

Din egen IT-avdeling til fast pris​, uten overraskelser


Når du setter opp en avtale med oss så gjør vi et grundig kartleggingsarbeid i forkant og etablerer en avtale med fastpris på IT-support, slik at du slipper å få overraskelser. Dette gir forutsigbarhet og trygghet.

Vi er med å sikrer at du har så få problemer som overhodet mulig, og at opplæringen er god. Det er slik vi sammen sørger for en best mulig IT-opplevelse for deg og dine brukere.

Tilstede for deg og din virksomhet

I en avtale med oss så får du tilgang til vår helpdesk som hjelper deg med problemer på kort tid. Det kan være systemer som har sluttet å fungere, eller at du trenger hjelp til noe inne i et program. Vi hjelper til der det trengs.

For å sørge for at det ikke kommer overraskelser så etablerer vi en fastpris-ordning, slik at du slipper å tenke på kostnader. Dess færre problemer du har, dess bedre er det for alle. Slik er det hos oss - vi skaper vinn-vinn forhold.

IMG_5530-Enhanced-NR (1)_edited.jpg

IT Systemer er selve fundamentet i bedriftens operasjoner. Derfor er vi alltid der.


Alle operasjoner i en bedrift blir i dag basert på IT-systemer. Det være seg fra lufthavnen til regnskapskontoret til butikken. Systemene må virke. Derfor er vi der hele tiden.

10

SEKUNDER
Gjennomsnittlig responstid på vår support-telefon

- Tor Hellestøl
Daglig leder FishGlobe AS

 

"FishGlobe leverer lukkede løsninger for fiskeoppdrett i flytende sjø. For oss er det helt kritisk at IT-systemene alltid virker.

IT Relasjon er profesjonelle, serviceorienterte og tar IT-sikkerhet på alvor. Vi er en meget fornøyd kunde.".

- Tor Hellestøl, Daglig leder FishGlobe AS

www.fishglobe.no

Vi forstår viktigheten av IT-systemer som alltid virker. Derfor er vi raske


Vi har alle opplevd hvordan der å ha et problem som haster og ikke få det til. 
Eller å stå fast med et eller annet problem, om det er til huset eller til bilen eller til PCen.

Fordi dagens bedrifter er fullstendig avhengige av IT-systemer som virker, så er dette ikke noe som kan vente til i morgen, eller til neste uke. Derfor har vi IT-support som varer raskt og effektivt og hjelper til med problemene her og nå.

Vår leveranseprosess i tre enkle steg:

1

Vi snakker om din forretnings IT-behov


Det første vi gjør er å snakke om forretninger. Din bedrift og hvordan du opererer. Deretter designer vi en IT-løsning som fungerer og støtter denne.

2

Vi setter opp en leveranseavtale


I denne setter vi opp en effektiv løsning hvor din bedrift er i fokus. Inni pakken legger vi IT Support, månedlige programvare-abonnementer, skyløsninger eller serverløsninger. 

3

Vi leverer og
implementerer hurtig


Etter leveransen, som oftest utføres på en helg, setter vi opp IT-helpdesk som besvarer telefoner raskt, hurtigt og effektivt. I tillegg inngår et oppstartskurs.

Les mer om
IT-outsourcing

Les mer om

IT-sikkerhet

Les mer om

IT-utstyr

Kontakt
bottom of page